Midlertidig fejl på e-brake og hill-assist.

Alt vedr. bremser, styrtøj mv.
Besvar
Nick73
Helt nyt medlem
Indlæg: 3
Tilmeldt: 26. okt 2019, 11:42
Geografisk region: Vestsjælland
VCDS ejer: Nej
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Midlertidig fejl på e-brake og hill-assist.

Indlæg af Nick73 » 5. maj 2020, 15:56

Jeg har i de sidste to uger oplevet den samme midlertidige fejl og jeg vil høre om nogen kender til problemet og har en løsning.
Bilen er en A3 8V 1.2 TFSI DSG SB maj 2015.
Problemet er som følger:
Nøglen sættes i tændingen og drejes til tænding uden start.
Hyketone lyder med gul trekant og der kommer to fejlmeddelelser. Handbrake med en skrå streg over handbrake symbolet og hill-assist unavailable.
Jeg har checket batteriet og det er ok.
Min obdII viser to fejl. Under Elektrisk centralelektronik 'Styreenhef kodet forkert' og under Bremseelektronik 'Databus, modtaget fejlværdi' (se billeder).
Sætter stor pris på alle indspil.

jk6
Nyt medlem
Indlæg: 148
Tilmeldt: 29. okt 2009, 21:42
Geografisk region: Vestsjælland
VCDS ejer: Nej
Has thanked: 0
Been thanked: 6 times

Re: Midlertidig fejl på e-brake og hill-assist.

Indlæg af jk6 » 7. maj 2020, 20:31

Har du fået lavet noget på bilen for nylig?

Nick73
Helt nyt medlem
Indlæg: 3
Tilmeldt: 26. okt 2019, 11:42
Geografisk region: Vestsjælland
VCDS ejer: Nej
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Midlertidig fejl på e-brake og hill-assist.

Indlæg af Nick73 » 8. maj 2020, 14:54

Nej, og batteriet har ikke været koblet fra.

Besvar

Tilbage til "Undervogn"