VAGcars.dk - Tilmelding

Når du tilmelder dig "VAGcars.dk" (i det følgende "vi", "os", "vores", "VAGcars.dk", "https://VAGcars.dk/phpbb"), indvilliger du i at være retsgyldigt bundet af de følgende betingelser. Vær venlig ikke at tilmelde dig og/eller bruge "VAGcars.dk", hvis du ikke indvilliger i at være retsgyldigt bundet af alle de følgende betingelser. Vi kan ændre disse til enhver tid, og vi vil gøre vort yderste for at informere dig, alligevel vil det være fornuftigt, at du selv gennemgår disse betingelser regelmæssigt, da din fortsatte brug af "VAGcars.dk" efter ændringer af betingelserne betyder, at du indvilliger at være retgyldigt bundet af betingelserne efter de er opdateret og/eller skærpet.

Vort board er baseret på phpBB (i det følgende "de", "dem", "deres", "phpBB software", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Teams") hvilket er en bulletin board løsning frigivet under "General Public License" (i det følgende "GPL") og kan downloades fra www.phpbb.com. phpBB softwaren giver mulighed for internetbaserede debatter, og GPL'en afskærer dem fra indflydelse på, hvad vi tillader og/eller afviser som tilladeligt indhold og/eller tilladelig adfærd. For yderligere information om phpBB, se venligst: https://www.phpbb.com/.

Du indvilliger i ikke at indsende nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret materiale eller indsende andet materiale, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor "VAGcars.dk" er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med meddelelse herom til din Internet udbyder, hvis det vurderes påkrævet af os. IP-adresserne for alle indlæg logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at "VAGcars.dk" har ret til at fjerne, ændre, flytte eller låse enhvert emne til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i at al information du har skrevet, bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil hverken "VAGcars.dk" eller phpBB blive holdt ansvarlig for ethvert hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret.

VAGcars forum er delvist umodereret. Dvs. der er ingen forcensur eller godkendelse af dit indlæg, inden det placeres på hjemmesiden. Som bruger skriver du dit indlæg direkte ind i databasen i VAGcars forum. Derfor vil oplagt fejlagtige indlæg eller indlæg, der strider mod reglerne, blive slettet. Det vil normalt ske, uden at forfatteren underrettes. Vedkommende kan så evt. efterfølgende gøre indsigelse pr. e-mail til moderator for VAGcars forum. Ved gentagne brud på etikken, som skal herske i VAGcars forum, vil moderator kunne sende en advarsel til de berørte. Ignoreres denne advarsel eller gentages etikette-bruddene, kan moderator effektuere en karantæne i en periode, hvor den karantæneramte ikke vil kunne skrive i VAGcars forum. Forsøges karantænen omgået kan det resulterer i udelukkelse i længere tid.

Regelsæt for brug af VAGcars.dks forum. - Seneste ændringer er markeret med fed

 • §1 Før du opretter en ny tråd, bør du undersøge, om der allerede kører en debat om det samme emne. På den måde får vi samlet debatten på et sted i stedet for at have flere tråde omhandlende samme emne. Brug gerne "vores søgefunktion". Lav kun 1 tråd! Folk skal nok læse den, og de skal nok svare hvis de vil/kan.

 • §2 Overskriften til dine tråde skal afspejle selve indholdet af tråden, så man kan se, hvad tråden handler om, uden at man behøver at åbne den. Overskriften skal ikke indholde hjælp eller lign. udtryk. Versaler (CAPS) må ikke misbruges i overskriften - anvend kun hvor det giver mening.

 • §3 Vedrørende indhold i indlæg, signatur og avatar:
  • 3.01) Hold altid et sobert sprogbrug
  • 3.02) Vis respekt og hensyn over for dine med-brugere og tal ikke nedgørende eller nedladende
  • 3.03) Behandl andre, som du selv forventer at blive behandlet
  • 3.04) Krænk ikke andres religiøse, politiske holdninger, osv.
  • 3.05) Indhold der er frastødende, vulgært, sexuelt, hadefuldt osv er ikke tilladt
  • 3.06) Hold ekstreme holdninger og synspunkter for dig selv
  • 3.07) Diskussioner for diskussionens skyld og trolling er ikke tilladt
  • 3.08) Undgå at oplysning bliver til moralprædiken. Læs venligst her for yderligere uddybning: "Uddybning af forumregel §3.08"
  • 3.09) Indlæg til fordel for warez og piratkopiering er ikke tilladt. Spørgsmål og diskussion vedrørende fildelingstjenester (Peer-to-peer-programmer) er heller ikke tilladt
  • 3.10) Indlæg der kun har til formål at skabe kontakt mellem 2 medlemmer på forumet er ikke tilladt. Sørg for at brugerprofil er opdateret så kontakt kan opnås via PB og email
  • 3.11) Erotisk, pornografisk, racistisk, eller på anden måde stødende materiale, er ikke tilladt
  • 3.12) Sørg for at holde en rimelig grammatisk og retskrivningsmæssig standard, så det er let at forstå for andre brugere. Læs indlægget igennem og kør evt. stavekontrol på det, inden det postes
  • 3.13) Latterliggørelse af en anden brugers formuleringsevne er helt og aldeles uacceptabelt
  • 3.14) Undgå helst ironi og sarkasme. Skriftsprog er som talesprog, bare uden minespil og fagter. Du mener det måske ikke så slemt, men modparten kan ikke se glimtet i dit øje. Brug evt. smileys til at opbløde en lidt skarp bemærkning
  • 3.15) Almindelige danske og internationale love og regler om ophavsret og kopiering skal overholdes
  • 3.16) Det er ikke tilladt at kopiere en hel artikel eller hjemmeside over i VAGcars forum. Lav i stedet et link til den pågældende side. Husk at der også er ophavsret på de almindelige indlæg i forum
  • 3.17) Underskriv dig med dit navn, specielt hvis navnet ikke fremgår af brugernavnet. Anonymitet er ikke velset
  • 3.18) Husk at takke for oplysningerne, når du har fået et svar. Hvis svaret ikke er tilfredsstillende så fortæl, at det ikke lige var det svar, du forventede, men tak alligevel og overvej, om du har "fået det hele med" i dit spørgsmål
  • 3.19) Ingen debat omkring ulovligt ræs/event
  • 3.20) Indlæg om andre bilmærker end VW, Seat, Skoda, Audi og Porsche skal postes i forum "The Car Lounge". OBS! KØB/SALG af non-VAG er IKKE tilladt (se §6)
  • 3.21) Ingen links til nyhedsartikler (fra f.eks. EB.dk, BT.dk o.lign.) og videosites (f.eks. YouTube.com o.lign.) medmindre linket har direkte relevans til trådens emne
  • 3.22) Ingen links til afstemninger (f.eks, Bilgalleri.dk o.lign), underskriftindsamlinger (f.eks. SkrivUnder.dk o.lign) og tilmelding til Facebook grupper
  • 3.23) Muligheden for tidsubegrænset at redigere første indlæg i en tråd, må ikke bruges til at sabotere indholdssammenhæng. Læs venligst her for yderligere uddybning: "Uddybning af forumregel §3.23"

 • §4 Kontakt en moderator, hvis du opdager brud på retningslinierne. Lad være med at tage sagen i egen hånd. "Funktionen Rapporter indlæg" kan fint bruges i denne sammenhæng.

 • §5 Hvis du som kommerciel person gør reklame for din egen virksomhed/partner osv, skal dette tydeligt fremgå i indlægget. Reklamer for kommercielle sider (altså sider der tjener penge, butikker osv) er forbudt medmindre der er indgået aftale med VAGcars.dk. "Registrering som kommercielt gøres her".
  Når dette er gjort er det tilladt at oprette 1 emne i "Salg-Kommercielle brugere".

 • §6 Køb og salg skal relatere sig til VW, Seat, Skoda, Audi og Porsche. Læs venligst her for yderligere uddybning: "Uddybning af forumregel §6"

 • §7 Køb og salg af hælervarer tolereres ikke - indlæg af denne art vil blive vidergivet til politiet.

 • §8 Indlæg der udelukkende har til formål at flytte et emne til toppen i listen over nye indlæg, er ikke tilladt. Brug funktionen "Placer emne øverst"

 • §9 Det er ikke tilladt at søge eller tilbyde fast arbejdskraft, brug istedet "JobIndex" e.lign. sider.

 • §10 Jokes, vittigheder o.lign. SKAL postes i den dertil indrettet "tråd" under "Off Topics"

 • §11 Signaturen under dit indlæg må maksimalt fylde 5 linier skrevet i lille størrelse tekst eller 3 linier skrevet i normal størrelse tekst og indeholde et billede i maksimalt 170 pixels X 80 pixels (bredde x højde). Det angivne "antal linjer" er når siden vises i et maximeret browser-vindue på PC.

 • §12 Animationer i avatar og signatur er ikke tilladt

 • For visse underfora glæder der yderligere regler. Disse er specificeret i det enkelte forum.


Ansvarsfraskrivelse
Selvom administrator og moderatorer af VAGcars forum vil forsøge at friholde krænkende indlæg i dette forum, er det umuligt for os at følge med ethvert indlæg. Alle indlæg udtrykker den enkelte debattørs/brugers egne synspunkter og VAGcars kan ikke gøres ansvarlig for indhold i indlæggene. Vi opfordrer derfor alle til at medvirke til "god takt og tone" i indlæggene.
Det er VAGcars.dk frie rettighed til enhver tid at udelukke, herunder slette, eventuelle brugere, som ikke efterlever disse regler til fulde. Vi håber alle brugere, vil bruge VAGcars.dk i den ånd, det er tænkt!
God fornøjelse